Klatretræet; en sang-, natur- og idrætsinstituion

Når I forældre har accepteret et tilbud i den digitale pladsanvisning, om en plads i Klatretræet, vil I herefter få invitation om besøg - sammen med jeres barn

I vuggestuen kan der være noget ventetid på at få en plads. Ønsker I en plads i vuggestuen, vil vi opfordre vordende forældre til at melde pasning til jeres lille ny - så tidligt som muligt; gerne så snart det har fået et cpr.nr.

Vi håber, at denne hjemmeside vil give et billede og et lille indblik i, hvem vi er :-)

I er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 9628 6840 eller skrive til klatretraeet@herning.dk, hvis I vil vide mere eller evt. aftale et besøg

 

Klatretræet er en kommunal aldersintegreret daginstitution med børn fra 0 - 6 år. Vi er normeret til 24 vuggestue og 150 børnehavebørn. 

Vi er en institution der med høj faglighed vil sikre børns leg, relationer og udvikling med udgangspunkt i vores værdier. Med nærvær i små grupper har vi fokus på Natur, Sang og Pædagogisk idræt.

Vi er èn blandt syv pionerinstitutioner i hele Danmark, der siden sept. 2016 har været med til at udforme et nyt koncept, nemlig en SangGlad institution. Det betyder at vi i juni 2017 også blev certificeret med en SangGlad Profil.

Vi har en afdeling med vuggestuebørn, en større afdeling med børn fra 2,9 - 5 år, som er opdelt i flere mindre hold, specielt i formiddagstimerne. Ligeledes har vi en Naturpatrulje, samt en afdeling med førskolebørn.

Under fanen Manualer kan I læse hvordan man logger på NemBørn/ Mitbarn/ Mobilbarn. 
Har I brug for hjælp kan I kontakte Pædagogiske leder Gry på kontoret.