Klatretræet i ny bygning

I foråret 2018 flyttede vi i nye lokaler :-)

Vi har overtaget SFO`s tidligere hus, og fået bygget en tilbygning med 2 etager - mellem SFO og Kibæk Skole.

Mellemgruppebørnene har overtaget det meste af den eksisterende bygning. I den nye tilbygning har vuggestueafdelingen lokaler i stueplanen, og førskolegruppen deler lokalerne på 1.sal med personalet, som har flg. faciliteter; mødelokaler og personalestue.

Det er fantastisk godt at komme ind under det samme tag; at vi har fået et nyt samlingssted, her hjerterummet, hvor man starter og slutter dagen. Der er en minisal, hvor vi i højere grad kan dyrke pædagogisk idræt, og der bliver fantastiske muligheder for at udfolde sig motorisk.

Kontorer til ledelse er ligeledes tæt på hjerterummet, og det er klart at vi føler os meget tættere på både øvrig personale, børnene og forældrene.